Categories:

Survive & Thrive COS acordă aproape 500.000 de dolari companiilor afectate de pandemie

Avatar image of
Posted by

La doar o săptămână de la lansare – și după un răspuns „copleșitor” – Survive & Thrive COS a anunțat că va prezenta o finanțare de 494.300 de dolari pentru 25 de companii locale afectate de pandemia COVID-19.

Destinatarii sunt anunțați astăzi. Inundat cu 600 de aplicații în prima săptămână, Survive & Thrive intenționează să aloce încă 500.000 de dolari săptămâna viitoare.

Lansat pe 30 martie, Survive & Thrive COS oferă finanțare de recuperare (până la 25.000 de dolari), mentorat și resurse pentru a stimula sustenabilitatea și creșterea viitoare a întreprinderilor mici cu sediul în regiunea Pikes Peak. Beneficiarii primesc finanțare în termen de câteva zile de la aprobarea cererii lor și toate premiile sunt acordate pe o perioadă de trei luni.

„Ne-am dat seama devreme că întreprinderile noastre locale mici ar avea nevoie de sprijin imediat pentru a susține operațiunile de acum și dincolo de pandemie”, Vance Brown, co-fondator și președinte pentru accelerator de pornire Exponențial Impact, a declarat într-un comunicat de presă miercuri dimineață. XI conduce parteneriatul Survive & Thrive COS.

„Efectul de undă pentru întreprinderile mici închiderea este uimitor. Acestea sunt bătăile inimii economiei locale. Va fi mult mai ușor să repornești economia decât va fi reconstrucția economiei”.

Agențiile federale sunt supraîncărcate și vor fi necesare fonduri mai imediate pentru a satisface nevoia în timp ce întreprinderile mici așteaptă această asistență, a afirmat el. Brown a explicat că, în timp ce unele întreprinderi mici au acces la programe federale, multe dintre ele nu se califică pentru împrumuturi. Ei se confruntă, de asemenea, cu provocările care vin cu un proces greoi.

Natasha Main, directorul executiv al XI, a declarat pentru Business Journal că aplicațiile au venit de la mainstays Springs, precum și de la noi afaceri.

„A fost un ambele-și”, a spus Main. „Suntem copleșiți de cifrele din prima săptămână de candidaturi. Sunt oameni care tocmai vin la fața locului și încearcă să supraviețuiască acestui lucru, precum și instituțiile noastre comunitare care au fost în jur de 20, 25, 30 de ani cu mai mulți angajați, care nu au mai văzut așa ceva înainte.

„Chiar și e-mailurile pe care le-am primit de la solicitanți au fost atât de copleșitoare, în termeni de – ei sunt atât de singuri chiar acum și aceasta este speranța lor”, a adăugat ea. „Sunt foarte speriați și [vorbesc despre] importanța acestui tip de programare și răspunsul comunității”.

Graba de aplicații înseamnă că există „absolut” o cerere crescută pentru mai mulți investitori Survive & Thrive, a spus Main.

„Suntem foarte recunoscători pentru contribuabili până în prezent – suntem finanțate chiar în jur de 1.7 milioane dolari, dar acest lucru se va usca repede”, a spus ea. „Asta înseamnă că putem susține doar aproximativ 60 de companii. Și când vedem 600, 700 de cereri în prima săptămână, știm că cererea este mai mare decât ceea ce avem capacitate pentru.

„Deci, avem nevoie de oameni pentru a vedea acest lucru ca pe acest sprijin ca o infrastructură critică pentru comunitatea noastră și pentru economia noastră și să investească în ea.

„În doar o săptămână, vom vedea procesul de lucru”, a adăugat ea, „și cu sprijinul crescut al investitorilor, putem ajuta mai mulți proprietari de afaceri mici prin această criză.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *