Categories:

Sondaj: Afacerile locale lovite puternic de COVID-19

Avatar image of
Posted by

Aproape 8 din 10 companii din zona Pikes Peak și-au pierdut afacerea din cauza pandemiei COVID-10, potrivit unui studiu publicat astăzi de Colorado Springs Chamber & EDC.

Întrucât COVID-19 ne perturbă semnificativ economia regională, aveam nevoie de o modalitate de a întreba direct companiile din regiunea Pikes Peak sunt afectate, astfel încât să putem tria eficient resursele și nevoile, a declarat Cecilia Harry, responsabilul cu dezvoltarea economică al Camerei & ECD, într-un comunicat de presă.

Sondajul a colectat date 18-23 martie de la 176 de întreprinderi.

Aceste întreprinderi au raportat un cost economic estimat la 10.158.000 usd pentru afacerea lor între 20 ianuarie și 23 martie.

Aceștia au estimat de asemenea 2.080.000 USD ca impact lunar al disponibililor angajaților în perioada 20 ianuarie – 23 martie.

„Cu o dimensiune eșantion de 176, aceste puncte de date reprezintă o mică secțiune a comunității de afaceri regiunea Pikes Peak”, camera a remarcat, „și se poate deduce magnitudinea impactului negativ asupra economiei pe baza acestor cifre.”

Următoarele puncte de date „sunt profunde și au crescut probabil în severitate de la Gov Jared Polis „stay-at-home pentru” pe 27 martie, în funcție de camera: emis pe 27 martie 2020:

78 la sută au raportat pierdut de afaceri din cauza focarului de COVID-19.
57 la sută au raportat că afacerea lor are planuri interne sau externe pentru a răspunde la criza COVID-19; 18% erau nesiguri.
30 la sută au raportat o problemă internă existentă sau anticipată în lanțul lor de aprovizionare cu produse sau materiale.
23 la sută au raportat o problemă internațională existentă sau anticipată în lanțul lor de aprovizionare cu produse sau materiale.
Sondajul la nivel comunitar, care a identificat preocupările de afaceri și a evaluat nevoile legate de pandemie, a fost proiectat în parteneriat cu orașul Colorado Springs, Colorado Springs Utilities, Downtown Parteneriat din Colorado Springs, El Paso County, Pikes Peak Community Foundation, Pikes Peak Small Business Development Center, Pikes Peak Workforce Center și VisitCOS.

„Liderii comunității au adunat rapid un grup operativ pentru a executa un efort de colectare a datelor pentru a informa modul în care putem sprijini afacerile la nivel local”, a adăugat Crystal LaTier, director executiv de dezvoltare economică pentru Departamentul de Dezvoltare Economică al comitatului El Paso. „Dorim să identificăm strategiile locale pentru a ajuta întreprinderile cât mai curând posibil, în plus față de pachetele de stat și federale disponibile.”

Primii trei factori cheie care împiedică întreprinderile au fost:

Baza de clienți
Anularea conferinței/evenimentelor
Declinul turismului
„Deși factorii cheie au fost consecvenți în categoriile majore ale industriei, modul în care fiecare dintre aceste perturbări afectează industriile individuale și companiile este nuanțat. Acești factori vor avea probabil consecințe în alte domenii de activitate, ar fi nevoile financiare și de capital, a declarat Harry. „Într-o notă pozitivă, suntem încântați că sondajul a constatat că mai multe sectoare industriale înregistrează creșteri sau stabilitate în activitatea lor în acest moment”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *