Categories:

SBA Paycheck Programul de protecție acum disponibil pentru întreprinderile mici

Avatar image of
Posted by

Creditorii vor începe să accepte paycheck cererile de împrumut de protecție astăzi de la întreprinderile mici și proprietarii unici.

Contractorii independenți și auto-angajatorii pot aplica începând cu 10 aprilie.

Potrivit Pikes Peak SBDC, programul PPP oferă împrumuturi potențial iertate în sume pentru a acoperi 2,5 luni de salarizare sau 10 milioane dolari, oricare dintre acestea este mai mică.

Pentru a solicita un PPP:

Revizuiți cererea și adunați materiale, ar fi depunerile de taxe pe salarii, dovada plăților de leasing, dovada plăților ipotecare și dovada plăților de utilități.
Intrați în contact cu contabilul și/sau banca care vă plătește salariile. Adresați-vă creditor dumneavoastră în cazul în care este autorizat pentru a procesa împrumutul PPP.
Dacă nu sunteți conectat la un creditor autorizat, puteți căuta un creditor eligibil aici. Dacă nu reușiți să găsiți un creditor eligibil, contactați Biroul Districtual Colorado SBA.
PPP face parte din Legea CARES semnată săptămâna trecută. SBDC încurajează întreprinderile să revizuiască toate granturile și împrumuturile disponibile în prezent prin Legea CARES.

Acestea includ:
Grant pentru prejudiciu economic (Notă: Trebuie să opteze pentru grant în timp ce completarea cererii de împrumut)
Prejudiciu economic în caz de catastrofe de împrumut
Programul de protecție a cecurilor
Podul SBA Express
SBDC recomandă ca o afacere poate aștepta în continuare să accepte un produs, împrumut, sau subvenție, chiar și după ce se aplică și este aprobat.

„În funcție de situația dumneavoastră, o acțiune prudentă ar fi să se aplice mai multor produse și, pe măsură ce vă cântăriți opțiunile și aflați mai multe dintre complexitatea modului în care interacționează împreună, puteți lua apoi decizii suplimentare în cunoștință de cauză cu privire la modul în care veți alege să utilizați și să consumați fiecare dintre granturi și împrumuturi”, potrivit SBDC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *