Categories:

Polis extinde interdicția de evacuare

Avatar image of
Posted by

Gov Jared Polis extins un ordin executiv anterior, interzicerea evacuări și foreclosures prin luna mai.

Ca parte a ordinului extins, care a interzis inițial astfel de acțiuni până în aprilie, Polis a interzis, de asemenea, proprietarilor și creditorilor să perceapă taxe sau penalități de întârziere pentru plățile pierdute.

Cei mai mulți manageri de proprietate și proprietarii au fost deja renunțarea la taxele de întârziere, în cele mai multe cazuri, spune Laura Nelson, director executiv al Asociației Apartament din Colorado de Sud. Dar ea spune că extinderea ridică îngrijorări pentru proprietarii care trebuie să-și plătească propriile ipoteci.

„Atunci când moratoriul este ridicat, în cazul în care chiriașii au fost șomeri pentru o perioadă de timp, acestea nu pot fi în măsură să recupereze chiar și cu aranjamente de plată”, nelson scrie într-un e-mail.

Asociația Apartament este, prin urmare, presiuni pentru asistență de închiriere de la Congres. Nelson adaugă: „Acest lucru ar trebui să fie plătite direct la furnizorul de locuințe pentru a preveni fondurile de la a merge la alte cheltuieli și asigurându-se că rezidenții nu vor fi în datorii atunci când criza este de peste.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *