Categories:

Oficialii locali analizează modalitățile de a sări în economia de start după devastarea COVID-19

Avatar image of
Posted by

Colorado Springs nu va urma imediat denver de plumb în furnizarea de asistență financiară directă pentru a ajuta întreprinderile mici vreme COVID-19 furtuna.

Dar El Paso County încă ia în considerare un fel de ușurare, deși discuțiile abia au început.

Denver primarul Michael Hancock de administrare a anunțat 19 martie orașul și județul Denver va încerca să identifice, să dezvolte și să pună în aplicare programe locale pentru a sprijini denver proprietarii de afaceri și angajații lor afectate de răspunsul orașului la virus.

Orașul este de a crea un fond inițial de ajutor de 4 milioane dolari pentru a susține întreprinderile mici, cu scopul de a ajuta pe cei cel mai direct afectate de COVID-19 întreruperi. Ideea este de a ajuta întreprinderile astfel încât acestea să poată sprijini angajații lor. În acest scop:

• Denver Dezvoltare Economică și oportunitate este înființarea unui program de urgență de ajutor are pentru a oferi subvenții în numerar de până la 7.500 dolari pentru a califica întreprinderile mici. Cea mai mare prioritate vor fi industriile cele mai afectate de pandemia coronavirusului, ar fi industria alimentară. Aceste întreprinderi ar fi trebuit să închidă temporar, se luptă cu plata chiriei și utilităților lor, sau au trebuit să disponibilizeze personalul.

• Un program existent de micro-împrumuturi va fi reorientat pentru a sprijini eforturile de stabilizare ale întreprinderilor mici. Beneficiarii actuali ai împrumuturilor de la DEDO vor avea capacitatea de a amâna temporar plățile de împrumut, în cazul în care au nevoie.

Orașul va lucra în parteneriat cu Mile High United Way și Downtown Denver Parteneriat pentru a distribui subvenții în numerar și fonduri de micro-împrumut. Orașul și DDP sunt, de asemenea, lucrează împreună la extinderea de finanțare de afaceri de relief și va fi ajungând la comunitatea de afaceri pentru a amplifica impactul de sprijin pentru întreprinderile mici prin donații.

• Granturi de până la 1.000 dolari vor fi făcute pentru artiști individuale care trăiesc în Denver ale căror venituri sunt luați un hit din cauza anulări de evenimente și clase. Mecanismul va fi actualul IMAGINE 2020 Artist Assistance Fund și Denver Arts & Venues.

• Denver Departamentul de Finanțe va renunța la penalizare de 15 la sută pentru întârzierea plății din februarie și martie de vânzări, utilizare, și taxele de privilegii ocupaționale datorate 20 martie și 20 aprilie 2020. Restituirea trebuie depusă, iar fondurile trebuie remise în termen de 30 de zile de la data scadenței. DOF va evalua prelungirea derogării lunar.

Purtătorul de cuvânt al primarului John Suthers, Jamie Fabos, declară că orașul se confruntă cu provocări în abordarea scăderii preconizate a veniturilor din impozitul pe vânzări, pe care orașul se bazează aproape exclusiv pentru bugetul său de funcționare al fondului general. Acest buget finanțează poliția și pompierii, lucrările publice, parcurile și alte servicii de bază.

„Deși ne angajăm să facem mai întâi ajustări bugetare care vor avea cel mai mic impact asupra publicului, ne așteptăm pe deplin să trebuiască să facem reduceri bugetare semnificative în acest an”, a declarat ea prin e-mail.

„Desigur, veniturile limitate – Stormwater și 2C, de exemplu – vor și trebuie să rămână dedicate exclusiv acestor eforturi. Fondul general, cu toate acestea, va trebui să fie ajustate pe baza unei scăderi anticipate a veniturilor din impozitul pe vânzări.”

Acestea fiind spuse, Fabos constată orașul a fost în contact cu guvernele de stat și federale „și fac tot ce putem pentru a se asigura că Colorado Springs și întreprinderile sale locale mici sunt pregătite și eligibile pentru dedicarea pachetului federal de ajutor are și / sau orice resurse de stat.”

Ea a spus, de asemenea, orașul este un parteneriat cu Suport Springs – o campanie inițiată de mai multe organizații locale de creatie / profesioniști din industrie.

„Site-ul se lansează pe deplin în curând – este menit să încurajeze oamenii să sprijine întreprinderile locale în moduri non-tradiționale”, spune ea.

Consiliul de Comisari Județean președintele Mark Waller spune că „totul este pe masă” pentru a ajuta la o redresare economică de la COVID-19 impacturi.

El menționează că județul are o „rezervă destul de robustă în acest moment”, dar nu a propus subvenții pentru întreprinderile mici. Mai degrabă, el a remarcat Small Business Administration a declarat Colorado o zonă de urgență dezastru, care califică întreprinderile să caute împrumuturi cu dobândă scăzută.

„În aceste condiții”, a spus el, „nu va fi nici un glonț de argint.” Mai degrabă, el a prezis o combinație de eforturi va coagula în jurul propping până cele mai devastate de închiderea obligatorie cauzate de virus.

Comisarul Stan VanderWerf a declarat că va alcătui o coaliție care va găsi modalități de a sprijini întreprinderile și angajații acestora în timpul unei redresări economice. (O reuniune a avut loc 20 martie.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *