Categories:

Oficialii din Colorado îi cer lui Mnuchin să aprobe împrumutul USPS

Avatar image of
Posted by

Colorado Secretarul de Stat Jena Griswold și Rep. Tom Sullivan (D-Dist. 37) fac apel la Secretarul Trezoreriei SUA Steven Mnuchin pentru a aproba prompt un împrumut de 10 miliarde dolari la Serviciul Poștal al SUA, care se confruntă cu sarcini financiare masive datorită COVID-19 pandemie.

Legea CARES are o prevedere care permite USPS să împrumute până la 10 miliarde dolari de la Departamentul trezoreriei pentru a finanța cheltuielile de funcționare – dar termenii acestui împrumut trebuie să fie negociate între Trezorerie și USPS, și în cele din urmă aprobat de Mnuchin.

În cazul în care Mnuchin refuză să aprobe împrumutul în timp util, USPS ar putea fi obligat să limiteze drastic sau să închidă operațiunile până la sfârșitul anului fiscal, 30 septembrie. Potrivit unui comunicat de presă de la biroul lui Griswold, care ar împiedica capacitatea Colorado de a organiza alegerile generale din noiembrie.

„Alegerile din Colorado sunt considerate standardul național de aur, în mare parte pentru că lucrăm cu Serviciul Poștal al Statelor Unite pentru a trimite un vot fiecărui alegător înregistrat”, a declarat Griswold în comunicat.

„Sistemul nostru de vot prin corespondență este motivul principal colorado are în mod constant una dintre cele mai mari rate de vot turn-out în națiune. Îl îndemn pe secretarul Mnuchin să aprobe imediat fondurile poștei pentru a permite alegerilor din Colorado să continue fără obstacole în această perioadă de criză.”

Sullivan a adăugat: „Ca un fost angajat al Serviciului Poștal, știu de prima mana cât de vital USPS este pentru comunitățile noastre. Chiar și în mijlocul acestei pandemii, singurul vehicul pe care îl vedeți de obicei conducând prin cartierul tău este un camion al Serviciului Poștal, și se oprește în fiecare casă. Nevoia pentru acest serviciu este amplificată în comunitățile noastre rurale, pentru care Serviciul Poștal al SUA merge mile suplimentare.”

Pe 20 martie, USPS a notificat Congresul că epidemia de coronavirus a cauzat o scădere masivă a veniturilor și a indicat că agenția ar putea pierde 12,6 miliarde de dolari numai în acest an fiscal.

În alegerile prezidențiale din Colorado din martie, mai mult de trei milioane de buletine de vot au fost trimise alegătorilor înregistrați.

Buletinele de vot pentru Colorado 30 iunie primar de stat sunt programate pentru a începe să fie trimis prin poștă de către funcționarii județului în săptămâna de 8 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *