Categories:

Noi fonduri comunitare pentru a ajuta întreprinderile mici

Avatar image of
Posted by

El Paso County Economic Development lansează primul program bazat pe comunitate, finanțat de granturi, pentru a oferi ajutor financiar întreprinderilor mici afectate de pandemia COVID-19 din Pikes Peak Enterprise Zone (EZ).

Pikes Peak Enterprise Zone EZ Business Relief Fund este o modalitate pentru comunitate de a ajuta întreprinderile mici deținute la nivel local – acum se confruntă cu concedieri și închideri – pentru a susține operațiunile și să păstreze forța de muncă, prin donații generoase.

Cetățenii care donează 100 dolari sau mai mult la fondul se califică pentru un EZ 25 la sută de stat de credit fiscal.

„În această perioadă de criză și incertitudine, oamenii caută modalități de a-și sprijini comunitatea”, a declarat Crystal LaTier, director executiv pentru dezvoltare economică, într-un comunicat de presă.

„Întreprinderile mici sunt coloana vertebrală a economiei noastre locale. Pikes Peak EZ Business Relief Fund este cu adevărat un efort comunitar care permite cetățenilor să contribuie la redresarea economică a întreprinderilor mici în aceste vremuri fără precedent.”

Întreprinderile mici din zona întreprinderilor vor avea acces la granturi de până la 7.500 de dolari. El Paso County Economic Development spune că fondurile se vor concentra pe asistența critică pentru nevoi precum chiria sau asistența ipotecară, plățile de utilități, salariile angajaților și conturile de plătit. Fondurile de finanțare vor lucra în colaborare atât cu federale și de stat de asistență deja disponibile pentru întreprinderile mici.

El Paso County Economic Development lucrează la fond în coordonare cu partenerii locali de dezvoltare economică, iar cererile vor fi deschise pe 20 aprilie.

Vineri, 10 aprilie, 11:30-1 p.m., Pikes Peak Small Business Development Center va găzdui un eveniment online gratuit, „Relief Funding: A Small Business Roundtable Discussion”, cu experți pentru a clarifica diferențele, detalii, și oportunități legate de mai multe resurse de atenuare a dezastrelor disponibile pentru întreprinderile mici.

Acesta va acoperi EZ Business Relief Fund, El Pomar subvenții non-profit, Survive & Thrive COS împrumuturi, și Small Business Administration EIDL Advanced Loans, Paycheck Protection Program, și CARES Act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *