Categories:

Noi chioșcuri cu plăcuțe de înmatriculare cu autoservire deschise

Avatar image of
Posted by

Colorado Division of Motor Vehicles „auto-program de înregistrare cu autoservire, a adăugat trei chioșcuri noi în cazul în care locuitorii Din El Paso County pot reînnoi plăcuțele lor de înmatriculare.

Chioșcurile au fost deschise la magazinele King Soopers de la 1070 W. Baptist Road, 7915 Constitution Ave., și 3620 Austin Bluffs Parkway, aducând la nouă în total locații chioșc.

Alte chioșcuri sunt la:
• Regele Funcționar, 6030 Stetson Hills Blvd.
• Regele Funcționar, 2910 S. Academy Blvd.
• Union Town Center, B-dul N. Union nr.
• 5650 Loc industrial
• El Paso County Citizens Service Center, 1675 W. Garden of the Gods Road.

Chioșcul de la Centennial Hall, 200 S. Cascade Ave., este închis temporar. Chioșcuri în magazinele King Soopers sunt disponibile zilnic în timpul orelor de depozitare.

Colorado Chioșcuri MVExpress sunt disponibile la magazinele King Soopers prin parteneriatul a continuat între compania-mamă Kroger și vânzător chioșc Intellectual Technology Inc

„Suplimentare de înmatriculare a vehiculelor de reînnoire chioșcuri sunt un pas important înainte în furnizarea de accesibile, client-centrice servicii de autovehicule pentru rezidenții noștri, în special în această perioadă dificilă cu COVID-19 pandemie”, El Paso County Clerk și Recorder Chuck Broerman a spus. „Suntem încântați să vă aducem aceste servicii pentru a crea mai mult un guvern virtual.

„Acum vă puteți reînnoi plăcuțele de înmatriculare în orice zi a săptămânii, de unde cumpărați alimente, inclusiv în nopți și în weekend, oferind confort rezidenților”, a spus Broerman.

Programul chioșc este foarte de succes în El Paso County, care conduce statul în numărul de reînnoiri la chioșcuri, potrivit unui comunicat al biroului lui Broerman. El Paso este singurul comitat din Colorado care oferă un chioșc securizat 24/7.

Cerințele de utilizare a chioșcurilor includ un vehicul înmatriculat într-un județ participant, o adresă corectă în anunțul de reînnoire, dovada asigurării de răspundere civilă la dosar și o inspecție valabilă a emisiilor vehiculului la dosar, dacă este cazul.

Chioșcurile sunt ușor de utilizat introducând un număr de înmatriculare pe ecranul tactil sau scanând o carte poștală de reînnoire. Taxele și taxele pot fi plătite cu cardul de control, de credit sau de debit.

Numerarul nu este acceptat la chioșcuri King Soopers, dar este acceptat la cele patru sucursale ale grefierului.

Proprietarii de vehicule vor primi fila și înmatricularea lor la fața locului. Tranzacția are o medie de 2 minute. Instrucțiunile și solicitările vocale sunt disponibile în spaniolă și engleză.

Din cauza unui upgrade recent, proprietarii de vehicule se pot reînnoi la un chioșc chiar și după expirarea perioadei de înmatriculare și grație. Acest lucru este de așteptat să reducă dramatic liniile de la birourile județene de autovehicule la sfârșitul fiecărei luni. Cu toate acestea, după perioada de grație, există o taxă de 25 dolari pe lună întârziere de până la 100 dolari.

Clienții plătesc o taxă de serviciu de 3.95 dolari pe vehicul reînnoit la un chioșc în interiorul King Soopers. În plus, clienții plătesc 50 de cenți în cazul în care plătesc prin cec personal, sau o taxă de comoditate de 2,4 la sută în cazul în care plătesc prin card de debit sau de credit. Aceste taxe nu sunt păstrate de către județ.

Colorado Chioșcuri MVExpress sunt mașini mari albastru și galben, care arata similar cu un ATM. Acestea se află în El Paso și în alte 25 de județe participante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *