Categories:

Manitou Incline să rămână închis, orașul anunță

Avatar image of
Posted by

Manitou Incline va rămâne închis până la cel puțin 26 mai, orașul Manitou Springs a anunțat târziu 29 aprilie.

„Informații cu privire la înclinația a fost prezentat la Manitou Springs City Council noaptea trecută, dar din cauza cantității mari de date și de cercetare cu privire la Înclinație, Orașul a solicitat mai mult timp pentru a formula o abordare care va păstra sănătatea și siguranța celor care doresc [să] urce în pantă”, se arată în anunțul orașului.

Manitou Springs City Council intenționează să revizuiască problema Incline pe 26 mai.

Manitou Springs, care se află sub o declarație de urgență din cauza pandemiei COVID-19, „dorește să mențină o înaltă calitate a vieții pentru rezidenții săi, să-și protejeze resursele naturale și să se asigure că toate persoanele care fac drumeții pe Pantă practică măsuri sigure pentru a preveni răspândirea COVID-19”, se arată în anunț.

„Orașul lucrează cu sârguință pentru a asigura o modalitate pentru aceste trei priorități critice de a lucra în coeziune.”

Orașul Manitou Springs a declarat înclinația închisă într-o rezoluție de urgență cu privire la pandemia COVID-19 a trecut 17 martie, numindu-l „o pacoste atractivși pericol pentru sănătate.” Ruta de transfer spre Inclinata a fost, de asemenea, inchisa.

„Închiderea incline va rămâne în vigoare”, a anunțat orașul în seara zilei de 29 aprilie. „Preocupările de sănătate publică sunt încă o analiză gravă, am analizat o serie de factori și credem că ar fi iresponsabil să deschidem traseul în prezent.

„Experiența anterioară arată că concentrarea de oameni reprezintă un risc continuu pentru public, atât pentru locuitorii din Manitou Springs, cât și pentru utilizatorii Incline.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *