Categories:

L3Harris câștigă un contract de 23 mn de usd pentru Space Force, intenționează să angajeze o creștere

Avatar image of
Posted by

L3Harris Technologies planuri de o creștere de angajare după ce a câștigat un contract de 23 milioane dolari pentru a moderniza și susține sua Space Force capabilități, și este în căutarea de a lua pe aproximativ 100 de noi angajați în Colorado Springs.

Cea mai mare parte a noilor angajați vor fi ingineri software și sisteme, a declarat L3Harris pentru Business Journal.

Valoarea estimată a contractului cu Us Space Force Space Space and Missile Systems Center este de 1,2 miliarde de dolari pe parcursul a 10 ani. Lucrarea abordează amenințarea tot mai mare la adresa activelor spațiale critice prin consolidarea infrastructurii spațiale critice utilizate de armată pentru a urmări activitățile și obiectele din spațiu și prin introducerea de noi capacități.

L3Harris a declarat că contractul maintenance of Space Situational Awareness Integrated Capabilities (MOSSAIC) continuă colaborarea sa de 17 ani cu Us Space Force Space Force Space and Missile Systems Center.

L3Harris va oferi servicii de susținere pentru senzorii de conștientizare a domeniului spațial la sol și capacitățile de control ale comandamentului și controlului de gestionare a luptelor spațiale, potrivit unui comunicat de presă emis pe 2 aprilie. MOSSAIC este un program de continuare a programului Systems Engineering and Sustainment Integrator, pe care L3Harris l-a câștigat în 2002.

„Spațiul ca domeniu al luptelor de război are un sistem complex și interdependent care îl susține de la sol, aer și spațiu”, a declarat Ed Zoiss, președintele L3Harris al Space and Airborne Systems, în comunicat.

„L3Harris sprijină clienții noștri în fiecare dintre aceste domenii, oferindu-ne o înțelegere unică a ecosistemului și a misiunii și permițându-ne să facem modificări rapide, să oferim susținerea necesară și să introducem noi capacități.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *