Categories:

Kit donații scopul de a păstra primul răspuns în condiții de siguranță

Avatar image of
Posted by

Phil Long Ford din Chapel Hills și Shield616 au donat aproape 700 de kituri de dezinfectare pentru a Front Range primul răspuns pentru a le menține în siguranță în timpul COVID-19 pandemie.

Vineri, ofițerii de prima linie de la El Paso County Sheriff’s Department, Colorado National Guard, Monument Police Department, Palmer Lake Police Department, Costilla Country Sheriff’s Office, Black Forest Police Department, Fountain Police Department and Tri-Lakes Fire Department stopped at Phil Long Ford of Chapel Hills to collect a total of 332 sanitizing kits. La începutul săptămânii, Colorado Springs Departamentul de Poliție a primit 350 kituri.

Kiturile constau din ochelari de siguranță, dezinfectant de mână și șervețele dezinfectante.

Efortul a fost condus de Chris Detone, directorul general al Phil Long Ford din Chapel Hills, și Jake Skifstad, fondator și președinte al Shield616, o organizație non-profit 501(c)(3) care sprijină comunitățile locale de aplicare a legii și primii respondenți.

„Phil Long Dealerships este în acest împreună cu comunitatea noastră ca vom combate COVID-19”, a spus Detone într-un e-mail. „Să ne protejăm protectorii în orice fel putem este important pentru noi. Suntem mândri să fim un partener cu Shield616 și cu comunitatea noastră de aplicare a legii.”

Phil Long Ford din Chapel Hills a fost parteneriat cu Shield616 pentru ultimii trei ani pentru a sprijini poliția Colorado cu vehicule Ford pentru ofițeri și sprijin financiar pentru a cumpara armura organism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *