Categories:

Delegația colorado solicită mai multă flexibilitate pentru a lupta COVID-19

Avatar image of
Posted by

Senatorii americani Michael Bennet (D-CO) și Cory Gardner (R-CO) a condus un grup bipartizan de parlamentari în apel la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din SUA să renunțe la cerințele care împiedică eforturile colorado de îngrijire a sănătății în timpul pandemiei COVID-19.

Într-o scrisoare din 25 martie către secretarul HHS Alex Azar, parlamentarii au cerut o revizuire rapidă a cererii statului pentru o derogare 1135, care ar da colorado medicaid program mai multă flexibilitate pentru a servi Coloradans în timpul crizei.

Scrisoarea lor vine în urma unui anunț din 23 ianuarie din partea Centers for Medicare & Medicaid Services că va acorda altor 11state 1135 derogări.

„La 24 martie, Colorado Departamentul de Sănătate Politica și finanțare, de stat unic de stat Medicaid agenție, a prezentat o derogare de stat 1135, concepute pentru a reduce sarcinile administrative pe: clientii care doresc acces la îngrijire; privind programul medicaid al statului; și, pe furnizorii care doresc să participe la Medicaid”, a scris delegația Colorado.

„Această abordare tridimensională va elibera resurse de stat valoroase într-o perioadă în care, mai mult ca niciodată, Coloradans are nevoie de acces fără probleme la îngrijire, iar statul trebuie să aloce cât mai multe resurse răspunsului COVID-19. …

„În numele alegătorilor noștri, îndemnăm HHS să completeze luarea în considerare completă și corectă a cererii de renunțare colorado 1135 în modul cel mai rapid posibil.”

Reprezentanții SUA Diana DeGette (D-CO), Joe Neguse (D-CO), Scott Tipton (R-CO), Ken Buck (R-CO), Doug Lamborn (R-CO), Jason Crow (D-CO) și Ed Perlmutter (D-CO) au semnat, de asemenea, scrisoarea către HHS.

Bennet a abordat, de asemenea, criza de sănătate de la etajul Senatului luni, îndemnându-l pe președintele Donald Trump să „se alieze cu poporul american în legătură cu penuria critică de medicamente și echipamente necesare” pentru a lupta împotriva romanului coronavirus.

„Administrația nu a luat această criză suficient de în serios de la început”, a declarat Bennet în discursul său. Și când vine vorba de echipamentul de care au nevoie oamenii din prima linie, muniția – să-și folosească cuvintele – de care oamenii din prima linie au nevoie, sunt ignorați sau concediați cu o grămadă de discuții fericite despre vom rezolva această problemă. Dacă putem admite că există o problemă. …

„Nu reușim, domnule președinte. Nu reușim să abordăm gravitatea crizei de sănătate publică cu care se confruntă această țară și vom regreta ziua în care am spus că este problema spitalelor de rezolvat. Că au fost problemele guvernatorilor de rezolvat. Că au fost problemele statelor de rezolvat. …

„Nu poate fi un spital la un moment dat, un stat la un moment dat, sau o afacere la un moment dat. N-o să meargă. Nu este o strategie”, a adăugat el. „De fapt, înrăutățește lucrurile. Pentru că nu numai că nu reparăm lanțul de aprovizionare, dar prețurile devin complet distorsionate, iar oamenii concurează cu o cantitate incredibil de limitată de bunuri. Acesta nu este un substitut, domnule președinte, pentru o strategie națională coerentă pentru a da seama vom face față deficitului critic de aprovizionare în întreaga țară.

Bennet a cerut administrației să prezinte un plan de mobilizare a industriei private pentru a face față deficitelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *