Categories:

De la Editor

Avatar image of
Posted by

Pentru cititorii noștri:

Nu există nici o îndoială că trăim în vremuri incerte. Chiar dacă ne pregătim să punem o altă hârtie în pat, coronavirusul continuă să înălțeze vieți și afaceri.

Nimeni nu este afectat de criza actuală. Cu toții ne străduim să înțelegem COVID-19 ne va schimba viețile și pe cei dragi; afacerile noastre, personalul nostru și clienții noștri, precum și orașul nostru superb, statul nostru și națiunea ca un întreg.

Colorado Springs Business Journal a fost parte a comunității locale de afaceri pentru mai mult de 30 de ani. Scopul nostru a fost întotdeauna de a oferi de afaceri-la-acoperire de afaceri pentru cititorii noștri de a lua decizii de afaceri care ajuta la îmbunătățirea economiei locale și a orașului în general. Înțelegem că întreprinderile sunt seva fiecărui oraș – sprijinind totul, de la drumuri noi și infrastructură la organizații nonprofit și arte. Credem în celebrarea afacerilor locale, în crearea de conexiuni între generații și companii și în furnizarea de știri locale care contează pentru companiile dvs.

Asta nu s-a schimbat cu COVID-19, probabil cea mai mare perturbare a afacerii din viața noastră. Am turnat resurse suplimentare în produsul nostru digital, astfel încât să aveți cele mai recente știri. Am oferit sfaturi pentru modul de a lucra la domiciliu și când să ia o pauză de la locul de muncă.

Cu sora noastră de hârtie, Colorado Springs Indy, suntem sprijinirea o promovare pentru restaurante locale și baruri, și ne-am oferit spațiu liber de publicitate pentru grupuri locale, ar fi Pikes Peak Comunitare Fundația și Suport Springs, care sunt de lucru pentru a aduce resurse pentru afacerile locale.

Jurnalul de afaceri face parte integrantă din această comunitate. Noi înțelegem durerea ta – pentru că ne simțim noi înșine. Ne place Colorado Springs și vom continua să aducă știri de efectele acestei pandemii la nivel mondial pe colțul nostru din Munții Stâncoși. Așa am învăța să lucreze de acasă și distanța fizic – Jurnalul de afaceri va oferi știri și informații pentru a pod această distanță.

Știm că următoarele săptămâni vor fi dificile pentru fiecare afacere mică. Înțelegem că împrumuturile guvernamentale și împrumuturile private s-ar putea să nu fie soluția totală pentru noi toți. Vom lucra pentru a găsi noi soluții – descoperi ceea ce alte comunități greu lovit fac, să continue în vremuri incerte, modalități de a scuti atât de stres economic și mental.

Acoperirea noastră pandemie este gratuită pentru a ajuta la sprijinirea întreprinderilor locale în lupta lor de a rămâne deschise. Sperăm că veți continua să ne sprijine prin această provocare, ca cea mai mare parte a celor 100 de angajați stau acasă și sănătoși. Și când această pandemie este în spatele nostru, vom fi acolo pentru a acoperi rebound, pentru a viziona Olympic City SUA veni împreună pentru a sărbători un nou început. Avem câteva idei despre ar trebui să arate acest nou început – și vom ajunge la întreprinderi pentru a descoperi ce priorități ar trebui să se schimbe ca urmare a COVID-19.

Până atunci, amintiți-vă că trăim într-o comunitate rezilientă și că vom trece peste acest lucru – împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *