Categories:

COVID-19 breviar pentru 9 aprilie: FEMA retrage drive-up de testare de sprijin

Avatar image of
Posted by

Agenția Federală de Gestionare a Situațiilor de Urgență a încheiat sprijinul pentru comunitatea COVID-19 site-uri de testare în vigoare 10 aprilie, lăsând în îndoială viitorul drive-up site-ul de testare în Colorado Springs.

Dr. Leon Kelly, el Paso County legist, a declarat județ de sănătate publică este încercarea de a găsi provizii și de personal pentru a ajuta la rula site-ul de testare.

UCHealth, care a stabilit site-ul într-un cort de pe South Parkside Drive, a declarat joi că speră să continue operarea site-ului fără sprijin FEMA.

„UCHealth a fost în fruntea servirii comunității noastre, deoarece primele cazuri de COVID au fost diagnosticate în El Paso County”, Media Relations Specialist Cary Vogrin a declarat prin e-mail. „Ne angajăm să continuăm operațiunile site-ului de testare de pe South Parkside Drive cu sau fără sprijin federal, atât timp cât proviziile noastre ne permit să facem acest lucru.

„UCHealth a conceput site-ul, a planificat modul în care acesta ar funcționa operațional și a personalului de la 13 martie. Suntem recunoscători pentru partenerii noștri comunitari care ne-au ajutat până acum să oferim servicii persoanelor simptomatice.”

Încă de marți, site-ul a fost recunoscut de Casa Albă pentru îndeplinirea eficientă a misiunii sale. Ea a primit o cantitate semnificativă de provizii medicale și echipament individual de protecție de la guvernul federal.

Dar Kelly a spus de sănătate publică a fost informat că „acum că este în sus și să fie difuzate, este responsabilitatea comunității de a menține site-ul de testare merge.”

El a menționat că FEMA nu va mai furniza proviziile necesare pentru efectuarea testelor.

UCHealth a operat site-ul pentru cei care sunt menționate de către medici. Fema cort teste orice primul răspuns, furnizorii de servicii medicale și cei peste 65 care se confruntă cu simptome.

NPR, care a raportat joi că sprijinul FEMA pentru site-urile de testare comunitate a fost retrasă, purtătorii de cuvânt citat pentru FEMA și Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din SUA ca spunând 41 site-uri au fost destinate ca stopgaps pentru a aduce de testare la locații critice, în special pentru lucrătorii din domeniul sănătății și primul răspuns.

„Multe dintre site-urile comunitare de testare nu se închid, ci mai degrabă tranziția către site-uri gestionate de stat pe sau în jurul 10 aprilie”, a declarat raportul, atribuind citatul unui purtător de cuvânt al HHS.

Mike Willis, director al Oficiului de Stat de Gestionare a Situațiilor de Urgență, a declarat într-un apel de presă joi că el crede că programul FEMA ar putea fi extins.

„În cazul în care acest program special nu apus de soare, acesta va fi înlocuit cu diferite metode”, a spus Willis. „Testarea este foarte importantă pentru statul Colorado, și urmărim o serie de căi cu sprijin federal pentru a continua să fie în măsură să testeze. Toate aceste programe sunt constrânse de sistemul de aprovizionare constrâns. Dar primim sprijin federal pentru continuarea testelor.”.

Willis a declarat în timpul apelului de joi că Coloradans „se poate aștepta să fie încurajat să continue distanțarea socială în viitorul apropiat”.

Guvernatorul Polis a prelungit ordinul de ședere al statului până pe 26 aprilie.

„Continuăm să evaluăm deciziile politice corecte și lucrăm la consilierea guvernatorului pe cea mai bună cale de urmat”, a declarat Willis. „Noi înțelegem că, până când nu există un tratament activ sau vaccin, că COVID-19 va fi cu noi și vom avea de a răspunde în consecință.”

Scott Bookman, comandantul incidentului pentru Departamentul de Sănătate Publică și Mediu din Colorado, a declarat că el crede că distanțarea socială și alte măsuri pe care statul le-a luat deja au împins valul maxim de cazuri de COVID-19 înapoi în luna mai.

Cu toate acestea, el a afirmat: „credem că există o subnumărare a cazurilor în tot statul [deoarece] nu avem confirmarea de laborator a acestor cazuri. … Credem că am subestimat numărul de cazuri de undeva între patru și 10 ori pe baza lipsei capacității de a colecta specimene.”

Limitările în testare înseamnă că există „o lipsă de claritate adevărat cu privire la ceea ce se întâmplă”, a spus Bookman, „dar suntem mereu uita la tendințele de a înțelege ce direcție lucrurile se îndreaptă – uita la numărul total de cazuri, uita la numărul de decese care sunt raportate, uita la spitalizări. Căutăm cu adevărat tendințele mai mult decât numerele individuale.”

Cifrele de joi de la departamentul de sănătate de stat au indicat însă că COVID-19 își continuă furia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *