Categories:

COVID-19 breviar pentru 4 mai: Rata de creștere zilnică a virusului continuă să scadă

Avatar image of
Posted by

Multe întreprinderi Colorado, care a închis în timpul Gov Jared Polis „stay-at-home ordin executiv a început să redeschidă luni ca statul continuă tranziția sa la faza 2, mai sigure-la-home perioadă.

Birourile de afaceri au fost în măsură să redeschidă la o capacitate de 50 la sută astăzi, dar toate întreprinderile sunt încurajate să lase angajații telecommute.

De asemenea, unităților de îngrijire a copiilor li s-a permis să se redeschidă atât timp cât respectă cerințele mai sigure la domiciliu, ar fi distanțarea socială, purtarea feței și minimizarea timpului petrecut departe de casă.

Polis a dat o actualizare cu privire la răspunsul statului la un briefing de presă de astăzi și a spus creșterea de COVID-19 cazuri în Colorado continuă să scadă. Rata zilnică de creștere a scăzut la 1,4 la sută duminică și rata de spitalizare a scăzut la o creștere zilnică de 0,1 la sută.

„Suntem bucuroși că lucrurile se îndreaptă în direcția cea bună”, a spus Polis. „Dar asta înseamnă, de asemenea, că există încă cazuri de coronavirus în Colorado fiind dus de urgență la spital în fiecare zi. Unii vor pleca pe propriile lor două picioare – și în mod tragic, unele nu vor. Și acest lucru este probabil să rămână cazul pentru viitorul previzibil în Colorado, Statele Unite și în întreaga lume.

„Trebuie să fim precauți în viața noastră de zi cu zi pentru a face tot ce putem pentru a ne menține pe noi înșine și pe cei dragi în siguranță într-un mod durabil, care va dura multe luni.”

Polis a prezentat, de asemenea, o nouă hartă interactivă a site-urilor de testare bazate pe comunitate pe care departamentele locale de sănătate publică le-au înființat în tot statul.

Potrivit unei declarații a biroului guvernatorului, statul a oferit îndrumare și provizii pentru a ajuta agențiile locale de sănătate publică să ridice aceste locuri de testare, „care sunt deosebit de importante în zonele rurale ale statului, unde furnizorii privați sunt limitați ca număr și capacitate”.

Există în prezent 20 de site-uri listate pe hartă și instrumentul va fi actualizat ca mai multe sunt aduse online.

Pe 4 mai, Colorado înregistrase 851 de decese din cauza COVID-19. La nivel de stat, numărul cazurilor a fost de 16.907, cu 2.838 de spitalizări. Rezumatul CDPHE include numai date până la 3 mai.

Datele CDPHE arată cazurile din comitatul El Paso la 1.005, cu 76 de decese

Polis a avertizat că numărul real de cazuri ale statului este probabil semnificativ mai mare.

În alte evoluții:

Pikes Peak Small Business Development Center găzduiește vineri Lunch Series pentru a ajuta întreprinderile mici regionale „îmbunătăți recuperarea și rezistența”, ca parte a eforturilor sale de răspuns de afaceri mici. Webinariionline gratuite rula 11:30-13:00 Webinar următoare, Navigarea online de vânzări, este programată pentru 8 mai. Alte subiecte programate din serie includ:

15 mai: Top 5 moduri de a rămâne rezistente
22 mai: Recrutarea și reținerea angajaților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *