Categories:

COVID-19 actualizare pentru 5 mai: El Paso County caută OK pentru absolvențide liceu

Avatar image of
Posted by

Ca El Paso County numărat145 noi COVID-19 cazuri și patru decese în ultima săptămână, comisarii județului au votat pe 5 mai pentru a solicita permisiunea statului de a permite școlilor locale să organizeze ceremonii de absolvire în următoarele săptămâni.

Dar fiecare școală trebuie să prezinte un plan la Departamentul de Sănătate Publică al județului, detaliază modul în care absolvirea sa ar fi efectuată pentru a minimiza riscul de infecții. COVID-19, boala cauzată de romanul coronavirus, pentru care nu există nici un leac, a ucis mai mult de 70.000 la nivel național.

Pe 5 mai, statul a raportat 17.364 de cazuri, 2.919 spitalizări și 903 decese, în timp ce județul a înregistrat 1.072 (50 în ultimele două zile) cazuri, 214 spitalizări și 78 de decese, un câștig de doar două în ultimele două zile.

Comisarii au votat cu 4 la 0, cu Holly Williams absent, pentru a solicita o derogare de la Gov Jared Polis pentru a permite gradații. Dacă va fi aprobată, derogarea va permite 15 districte școlare, școli private, charter și religioase să organizeze absolvenți în persoană.

„Este o normalitate pentru familii și viețile lor pentru a merge mai departe”, a declarat președintele comisarmark Waller. „Este o absolvire. E o populație care se poate descurca cu asta. Acesta este un complet nu-brainer în termeni de sprijin. Este ceva ce trebuie să se întâmple și, sperăm, un precursor pentru noi fiind capabil de a face alte lucruri.”

Cheyenne Mountain School District 12 Superintendent Walt Cooper, care prezidează Pikes Peak Area Superintendents Association, a spus comisarilor că membrii asociației speră „să fie în măsură să onoreze seniori noastre într-o ceremonie care a fost la fel de semnificativ și memorabil pentru ei posibil, înțelegerea absolvire noastre tradiționale nu ar fi permis.”

Unele dintre normele impuse de sănătate publică includ organizarea de ceremonii în afara, gazduieste studenti cu personal minim la îndemână, păstrarea celor în prezența șase metri în afară și cazarea o „procedură de nici un contact pentru primirea diplomei.”

El Paso County legist Dr. Leon Kelly, care lucrează cu sănătate publică în timpul pandemiei, a spus el, districte școlare, spitale și altele au lucrat timp de trei săptămâni pentru a veni cu un plan pentru a menține siguranța de la virus în timp ce permite absolvenților seniori de a avea momentul lor în soare.

„Ne simțim confortabil că putem face acest lucru cu partenerii comunității”, a spus el. „Dacă Sănătatea Publică consideră că nu este sigur, putem scoate din priză pe ea.”

El a menționat că adolescenții sunt văzuți ca fiind categoria cea mai mică de risc; virusul este mai mortal pentru grupele de vârstă mai în vârstă.

Pentru a se califica pentru o derogare, un județ trebuie să fi experimentat un număr în scădere de cazuri și decese pe o perioadă de 14 zile, și au asigurat aprobarea de la sistemele de sănătate în cadrul județului, precum și de la Sănătate Publică. Numărul județelor a scăzut în ultimele săptămâni.

„Toată lumea a cumpărat în această variație cerem permisiunea pentru”, a spus Kelly.

După ce Waller a remarcat că aplicarea nu garantează aprobarea de către Polis, Kelly a remarcat că liniile directoare emise de guvernator 4 mai oglindesc îndeaproape cerințele județului.

Comisarul Stan VanderWerf a sprijinit derogarea, prima din județ, dar a declarat oficialilor din domeniul sănătății publice că dorește măsuri mai rapide pentru deschiderea afacerilor pentru a compensa devastarea economică a închiderilor obligatorii impuse în martie pentru combaterea virusului.

„Acest lucru a luat trei săptămâni pentru a ajunge la”, a spus VanderWerf a orientărilor de absolvire. „Convingerea mea fermă trebuie să mergem mai repede decât pe alte variații, din cauza prejudiciului economic care continuă să aibă loc. Trebuie să ne dăm seama să facem această negociere [cu întreprinderile și alți parteneri] și să mergem cât de repede putem. Când ești într-o criză, lucrurile nu ar trebui să se întâmple în săptămâni, ci în zile sau poate în ore. Acesta este genul de gândire la care trebuie să fim atenți.”

La începutul ședinței, Kelly le-a spus comisarilor că spitalele sunt într-o „formă excelentă” pentru capacitate și echipament individual de protecție, unul dintre criteriile pentru a permite deschiderea mai multor întreprinderi la o putere mai mare sau maximă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *