Categories:

Comitatul El Paso se clasează printre primele rate de răspuns la recensământ

Avatar image of
Posted by

Mai mult de 40 la sută din gospodăriile din El Paso County au finalizat Recensământul din 2020, plasându-l pe locul 7 în rândul tuturor comitatelor din Colorado pentru ratele de auto-răspuns.

Ratele ridicate de răspuns sunt critice, deoarece recensământul va determina numărul de locuri fiecare stat are în Camera Reprezentanților din SUA, ajuta direct sute de miliarde de dolari în finanțarefederală, și să furnizeze date care vor avea impact comunitățipentru următorul deceniu.

La 30 martie, 40,6% din gospodăriile comitatului El Paso au răspuns la recensământ online, prin poștă sau prin telefon. Asta e mai mare decât rata de răspuns de 36,2 la sută pentru Colorado ca un întreg și rata de răspuns național de 34,7 la sută.

1 aprilie oficial este Ziua Recensământului SUA. Deși Us Census Bureau a amânat termenul limită pentru finalizarea recensământului până la jumătatea lunii august – la două săptămâni după termenul inițial, biroul încurajează cetățenii să răspundă acum la recensământ ul online, prin poștă sau prin telefon.

Cu cât mai multe persoane care răspund cu auto-răspuns, cu atât mai puțini agenți de teren vor fi obligați să urmărească gospodăriile care nu au răspuns. Acei agenți nu vor fi trimiși până la sfârșitul lunii mai.

Pentru a răspunde prin telefon, sunați la 844-330-2020 7 a.m.-2 a.m. EDT.

Persoanele care primesc un formular de recensământ pe hârtie în e-mail pot răspunde online, prin telefon sau prin e-mail. Chestionarul vine cu un plic de returnare, dar în cazul în care plicul este rătăcit, pur și simplu a reveni formularul de a: US Census Bureau, National Processing Center, 1201 E. 10th St, Jeffersonville, Indiana 47132

Chestionarul scurt întreabă cine locuiește în casa ta de la 1 aprilie 2020. Răspunsurile individuale sunt confidențiale și protejate prin lege.

Primele 15 rate de auto-răspuns în Colorado sunt enumerate de județ de mai jos:

Comitatul Douglas, 44 la sută
Comitatul Jefferson, 43,8 la sută
Comitatul Yuma, 43 la sută
Boulder County, 42,5 la sută
Broomfield County, 42,5 la sută
Phillips County, 41,3 la sută
Comitatul El Paso, 40,6 la sută
Comitatul Arapahoe, 40,5 la sută
Comitatul Mesa, 39,3 la sută
Comitatul Fremont, 39,2 la sută
Comitatul Elbert, 38,8 la sută
Comitatul Logan, 38,8 la sută
Comitatul Larimer, 38,1 la sută
14. Delta County, 36,9 la sută
15. Bent County, 36.8 la sută

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *