Categories:

Colorado Springs „4a camera de lumină roșie merge live

Avatar image of
Posted by

O nouă cameră cu lumină roșie a fost transmisă în direct la ora 6 a.m. astăzi, la intersecția dintre Bulevardul Academiei și Bulevardul Dublin.

Există o perioadă de avertizare de 30 de zile – până la 29 mai – pentru șoferii care rulează lumina roșie, înainte de o amendă de 75 dolari intră în vigoare.

Este camera de trafic patra în acțiune în Springs (celelalte sunt deja emiterea de amenzi) și orașul intenționează să adăugați mai mult mai târziu în acest an.

Într-un comunicat de presă anunțând noua camera, orașul Colorado Springs a declarat că scopul programului de lumină roșie aparat de fotografiat este de a proteja conducătorii auto, pasageri, bicicliști și pietoni de la leziuni sau accidente cauzate de lumina roșie de funcționare.

„Este, de asemenea, o componentă a efortului Departamentului de Poliție Colorado Springs de a reduce accidentele și de a îmbunătăți siguranța cetățenilor în Colorado Springs”, a declarat comunicatul.

Camerele funcționează non-stop și surprind imagini cu vehiculele atunci când trec pe roșu într-o intersecție.

Citațiile sunt emise după ce poliția a confirmat că a avut loc o încălcare.

Indicatoarele postate pe stradă îi vor alerta pe șoferi că la intersecția din față sunt folosite camere cu lumină roșie.

„Datele arată că camerele de siguranță de culoare roșie pot schimba comportamentul de conducere și oficialii orașului au ales locațiile după evaluarea mai multor factori, inclusiv datele de prăbușire și unde tehnologia ar avea cel mai mare impact”, potrivit comunicatului de presă.

Celelalte intersecții cu camere de lumină roșie sunt East Platte Avenue la Chelton Road; Bulevardul Briargate de pe bulevardul Lexington; și Bulevardul Academiei de la North Carefree Circle.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *