Categories:

Colorado optimism ul de afaceri hit-uri istorice scăzut pe fondul COVID-19 pandemie

Avatar image of
Posted by

Optimismul liderilor de afaceri din Colorado a scăzut la cel mai scăzut nivel din istoria de 17 ani a Indicelui încrederii în afaceri din Leeds, în mare parte datorită pandemiei COVID-19.

Lansat 31 martie, raportul trimestrial de la Leeds Business Research Division de la Leeds School of Business, marchează așteptările liderilor de afaceri Colorado „pentru economiile de stat și naționale, vânzările industriei, profiturile industriei, angajarea și cheltuielile de afaceri.

„Sondajul reflectă deteriorarea rapidă a economiei și modul în care liderii de afaceri sunt digerarea primele zile ale acestei crize la nivel mondial”, Brian Lewandowski, director executiv al Leeds Business Research Division, a declarat într-un comunicat de presă.

„Sondajul nostru a avut loc, de asemenea, înainte de cel mai recent lot de date economice, care nu arata foarte promitator.”

Mai mult de 400 de lideri de afaceri au răspuns la cel mai recent sondaj 1 martie și 20 martie.

Un scor LBCI de 50 indică o perspectivă neutră. În al doilea trimestru al anului 2020, indicele general este de 29,7. Toate cele șase categorii LBCI sunt mult sub 50, economia națională detașând cele mai scăzute perspective la 21,8.

Majoritatea vorbitorilor au citat coronavirusul pentru pesimismul lor, 86% indicând pandemia. Vorbitorii au atras de asemenea atenția asupra economiei globale, viitoarelor alegeri și pieței petroliere.

Vorbitorii și-au exprimat mai mult optimismul față de economia de stat pentru trimestrul următor, cu un scor LBCI de 28,8. Ei au dat angajarea și cheltuielile de afaceri, de asemenea, cunoscut sub numele de cheltuieli de capital, note mai mari decât liderii de afaceri prezentate în timpul Marii Recesiuni.

Liderii de afaceri din Colorado se așteaptă, de asemenea, ca economia să se redreseze oarecum, oferind celui de-al treilea trimestru al anului 2020 un scor LBCI de 38,2.

„Există optimism că cel mai grav impact va fi de scurtă durată”, a declarat Lewandowski. „Deși aceasta este o scădere mare pentru un sfert, indicele a văzut o scădere cumulată mai mare în timpul Marii Recesiuni. Se pare că ar putea fi diferit.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *