Categories:

Colegii închide pe campus de învățare

Avatar image of
Posted by

Colorado Springs universități și colegii sunt trimiterea studenților acasă, trecerea la învățare online și regândirea planurilor de absolvire, ca răspuns la criza COVID-19.

UCCS va efectua toate clasele de la distanță, inclusiv toate laboratoarele (cu câteva excepții) pentru restul termenului de primăvară, care se încheie vineri, 15 mai.

UCCS, de asemenea, a anunțat că este de închidere sali de reședință și că toți studenții care trăiesc în campus trebuie să se mute până la prânz, luni, 23 martie.

Aproape toți angajații UCCS vor lucra de la distanță pentru restul semestrului. Numai angajații necesari pentru a menține siguranța campusului și operațiunile rezidențiale vor continua să raporteze campusului.

Biblioteca familiei Kraemer a început limitarea serviciilor și se va închide pentru restul termenului la ora 18:00 pe 20 martie. Universitatea va permite studenților, profesorilor și personalului care au nevoie de echipamente pentru învățarea și lucrul la distanță pot verifica tabletele, laptopurile și hotspoturile WiFi înainte ca biblioteca să se închidă.

UCCS Downtown, 102 S. Tejon St., este închis în această săptămână. Toate evenimentele și întâlnirile în persoană până pe 13 aprilie au fost anulate.

În plus, UCCS își anulează ceremoniile de începere a primăverii pe 15 mai.

„Am sperat să termine anul universitar în spațiile de învățare de colaborare din campusul nostru frumos”, cancelarul UCCS Venkat Reddy postat marți pe site-ul universității.

„Toate acestea sunt decizii dificile, iar cele pe care nu le luăm cu ușurință”, a spus Reddy. „Știm că există servicii care nu mai sunt accesibile pe măsură ce trecem la învățarea și lucrul la distanță pentru restul semestrului. Le evaluăm pe fiecare dintre acestea pentru a determina următorii pași”.

Universitatea este menținerea unei pagini web pentru actualizări la COVID-19 răspuns la covid19.uccs.edu.

Colorado College studenți a mers în vacanța de primăvară joi, 12 martie și nu se va întoarce la campus, atunci când se termină duminică, 29 martie. Toți studenții au fost rugați să părăsească campusul până la ora 17:00 pe 18 martie. Colegiul va oferi cameră și masă pentru studenții care nu au nici o opțiune, dar să rămână în campus.

Elevii vor participa prin învățământul la distanță numai atunci când Blocul 7 începe luni, 30 martie.

În timpul hiatus, personalul privative de libertate va crește eforturile de curățare, în special pe punctele de atingere ar fi comutatoare de lumină, butoane de ușă, fântâni de apă și balustrade, colegiul a declarat pe actualizăricoronavirus și pagina de resurse.

Colegiul a stabilit Coronavirus (COVID-19) Fondul de răspuns de urgență, ca răspuns la multe anchete de la absolvenți și membrii comunității cu privire la modul în care acestea pot ajuta colegiu răspunde la nevoile studenților.

Banii strânși prin intermediul fondului va ajuta studenții să suporte costurile de călătorie neașteptate, de transport maritim, de stocare, pierderea salariilor campusului și pierderea potențială a perspectivelor de locuri de muncă de vară.

Pikes Peak Community College a început vacanța de primăvară luni, 16 martie – o săptămână mai devreme decât era planificat. Școala a închis multe cursuri de pe campus și evenimente și a închis cafenele la ambele Rampart și campusuri Centennial, dar campusurile rămân deschise, Coordonator de comunicare Karen Kovaly a declarat 18 martie.

„Serviciile esențiale student rămân disponibile, inclusiv laboratoare de calculator, consiliere, consiliere și mai mult”, a spus ea.

Școala a închis campusul central al studioului, 100 W. Pikes Peak Ave., pentru public astăzi. Acesta va rămâne închis cel puțin până la 30 martie.

Colegiul va fi de tranziție cât mai multe clase posibil la cursuri online pentru restul semestrului de primăvară, care se încheie 12 mai.

Cu toate acestea, mai multe clase, în special cele cu hands-on angajament ar fi asistență medicală și de aplicare a legii Academiei, planul de a avea loc în campus cu distanțare socială cât mai mult între studenți posibil, a spus Kovaly.

Ceremoniile de absolvire, care au fost stabilite pentru 16 mai, nu vor avea loc conform programului. Școala solicită idei pentru alternative de la studenți, personal și facultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *