Categories:

Chiloți de afaceri și Kudos

Avatar image of
Posted by

Newmark Knight Frank Multifamily completeaza vanzarea de active de 244 de unități
Newmark Knight Frank Multifamily vândut filigran pe Union, un pre-stabilizat 244-unitate, clasa A + comunitate de apartamente situate în high-end, master-planificate Comunitatea Cordera în Colorado Springs, în cazul în care prețurile anuale de origine medie 580.000 dolari și venitul mediu de uz casnic pe o rază de 1 mile de dezvoltare este de 148.000 dolari. Proprietatea a fost vândută la un preț nedezvăluit și a fost redenumită Aliso la Briargate.

Director Executiv Kevin McKenna și Director Saul Levy a reprezentat vânzătorul, recunoscut etnii multifamiliale de dezvoltare și rezidențiale companie de management, Watermark Rezidential, în vânzarea de a NALS Apartament Homes, o firmă de investiții imobiliare complet integrate cu sediul în Santa Barbara, CA. NALS deține și gestionează case de apartamente în 15 piețe diferite. Acest activ marchează a doua achiziție în Colorado Springs.

CD-ul contractori de specialitate câștigă oferta AFA
CD Contractori de specialitate a primit un contract pentru a oferi schele pentru o renovare 158 milioane dolari a Statelor Unite Air Force Academia Cadet Capela, condus de antreprenor general JE Dunn constructii. Acest lucru marchează primul proiect pe care CD-ul contractori de specialitate va finaliza pe un site istoric reper. Renovarea Capelei Cadete usafa este extinsă, impunând ca structura să fie închisă publicului până în toamna anului 2023. Construit în 1963, capela este cel mai vizitat punct de reper făcut de om în Colorado și a fost numit un reper istoric național al SUA în 2004. Capela de 52.000 de metri pătrați include o capelă protestantă, o capelă catolică, o sinagogă evreiască, o moschee musulmană, un templu budist, Falcon Circle și toate camerele Faiths, în plus față de două considerabile 4000 + organe țeavă.

CD Contractori de specialitate a început ridicarea structurilor schele la capela la începutul lunii februarie. Designul unic al schelelor a necesitat ingineri și planificatori pentru a lucra în jurul detaliilor complicate ale infrastructurii capelei. Schele va fi în loc pentru îndepărtarea delicată, curățarea și restaurarea tuturor vitraliilor și panouri din aluminiu, precum și pentru demontarea organului.

Colorado Springs Airport trece de inspecție FAA
Pentru al cincilea an consecutiv, Aeroportul Colorado Springs a trecut de Federal Aviation Administration anual de certificare a aeroportului de inspecție cu zero deficiențe.

Această inspecție este necesară anual pentru serviciul de transport de pasageri și acoperă o gamă intensă de standarde operaționale și de siguranță.

„Personalul COS continuă să intensifice până la provocarea de a spori operațiunile, întreținerea, și siguranța aerodromului nostru”, a declarat un comunicat de presă cos Aeroport-a emis.

Inspecția FAA acoperă aspecte specifice ale formării angajaților, condițiile și întreținerea suprafețelor pavate și neasfaltate, iluminatul și semnalizarea, răspunsul în caz de urgență, operațiunile de alimentare și diverse alte proceduri operaționale.

Centrul de consiliere dublează dimensiunea
Next Right Choice Counseling Center și-a extins biroul pueblo. CEO-ul Jim Tanner a anunțat că extinderea s-a dublat spațiul de birouri anterior și a încorporat un al doilea terapeut. Biroul este situat la 503 N. Main Street în Pueblo.

Dr. Teresa Williams se va alătura Tanner oferind servicii care se ocupă în primul rând cu căsătorie, dependenta, terapie individuală și de grup. Tanner, care deține o diplomă de master în sănătate mintală clinică, va continua să gestioneze biroul în legătură cu sarcina pacientului său. Tanner este specializată în terapia căsătoriei și utilizează în mod obișnuit tehnologia pentru terapia asistată video.

Williams are un doctorat la Chicago School for Professional Psychology. Ea are de formare în expunere prelungită cognitive de prelucrare terapie pentru PTSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *