Categories:

Biroul Secretarului de Stat introduce notarizarea la distanță în timpul pandemiei

Avatar image of
Posted by

Colorado Secretarul de Stat al Biroului este de punere în aplicare a unui proces de notarizare de la distanță din cauza COVID-19 pandemie.

„Ne angajăm să menținem servicii importante pentru Coloradans în timpul acestei crize naționale de sănătate”, a declarat secretarul de stat Jena Griswold într-un comunicat de presă. „Notarizarea de la distanță va permite Coloradans și întreprinderile a continuat accesul la servicii notariale în timp ce respectarea orientărilor sociale distanțarea care ne ține pe toți în siguranță.”

Decizia a fost luată în consultare cu biroul guvernatorului, cu părțile interesate și cu comunitatea juridică.

Guvernatorul Jared Polis a emis sâmbătă un ordin executiv prin care „a ordonat suspendarea temporară a cerinței de înfățișare personală în fața ofițerilor notariați de a efectua notarizări din cauza prezenței bolii coronavirusului 2019 (COVID-19) în Colorado”.

Griswold va emite reguli de urgență luni, stabilind procedurile și cerințele pentru notarizarea de la distanță în Colorado în timpul stării de urgență. Normele vor acoperi punerea în aplicare a procesului, împreună cu protecția împotriva furtului de identitate și a fraudei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *