Categories:

Astăzi este Ziua Recensămîntului

Avatar image of
Posted by

Astăzi este Ziua Recensămîntului, și până în prezent 38 la sută din gospodăriile Colorado au auto-răspuns la Recensământul din 2020.

Puteți răspunde la Recensământul din 2020 online, prin telefon sau prin poștă – toate acestea fără a fi nevoie să faceți cunoștință cu un recensăminte.

„Acum, mai mult ca niciodată este esențial să știm câți oameni locuiesc aici, în Colorado!” Guvernatorul Jared Polis a scris într-o postare pe Facebook.

„Recensământul se desfășoară doar o dată pe deceniu, astfel încât aceste informații vor fi folosite pentru a determina finanțarea pe care statul nostru o primește pentru lucruri precum serviciile de urgență, transportul, asistența medicală, finanțarea școlilor și multe altele pentru următorii zece ani”.

Recensământul din 2020 determină numărul de locuri pe care fiecare stat le are în Camera Reprezentanților din SUA, ajută la direcționarea a sute de miliarde de dolari în fonduri federale și oferă date care vor afecta comunitățile pentru următorul deceniu.

Chestionarul scurt întreabă cine locuiește în casa ta de la 1 aprilie 2020. Răspunsurile individuale sunt confidențiale și protejate prin lege.

Rata de auto-răspuns la recensământul național este de 36,2%. Check out această hartă pentru a urmări ratele de răspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *